Асоцијација на Финансиски Друштва на Северна Македонија
  • English
  • Македонски
  • Shqip

Истражувањето на Асоцијација на Финансиски друштва за небанкарските финансиски друштва и ФИНТЕК индустријата за 2020 г. е веќе достапно!

Поради големиот интерес, но и заложбите на АФД за постојано унапредување на пазарот на небанкарски финансиски друштва, истражувањето сега е достапно за симнување!

Повеќе информации и симнување на извештајот ОВДЕ>>>

Доколку сакате да го добиете извештајот во наративна форма, ве молиме пишете ни на info@afd.mk

Сподели: