Асоцијација на Финансиски Друштва на Северна Македонија
  • English
  • Македонски
  • Shqip

ЛЕТНА ЕДУКАЦИЈА СО АФД – Како да го отплатиш кредитот без задоцнување и како да се заштитиш доколку го надминеш договорениот рок на отплата на кредитот?

Во денешното едукативно видео на тема КАКО ДА ГО ОТПЛАТИШ КРЕДИТОТ БЕЗ ЗАДОЦНУВАЊЕ И КАКО ДА СЕ ЗАШТИТИШ ДОКОЛКУ ГО НАДМИНЕШ ДОГОВОРЕНИОТ РОК НА ОТПЛАТА НА КРЕДИТОТ одговараме на најзначајните прашања во врска со потрошувачките кредити:

– Право на откажување од договор за потрошувачки кредит
– Предвремена отплата на кредит
– Отстапување на договор за кредит
– Што во случај на финансиски проблеми?
– Што во случај на доцнење со отплатата на кредитот?

Прашања може да се постават на info@afd.mk

Сподели: