Асоцијација на Финансиски Друштва на Северна Македонија
  • English
  • Македонски
  • Shqip

ЛЕТНА ЕДУКАЦИЈА СО АФД – Како да постапиш доколку имаш жалба или поплака на потрошувачки кредит?

Во денешното едукативно видео на тема КАКО ДА ПОСТАПИШ ДОКОЛКУ ИМАШ ЖАЛБА ИЛИ ПОПЛАКА НА ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ одговараме на најзначајните прашања во врска со потрошувачките кредити:

– Право на жалба
– Постапка по жалба
– Принципи во постапка по жалба
– Времетраење на постапка по жалба
– Право на жалба до АФД.

Прашања може да се постават на info@afd.mk.

Сподели: