Асоцијација на Финансиски Друштва на Северна Македонија
  • English
  • Македонски
  • Shqip

ЛЕТНА ЕДУКАЦИЈА СО АФД – Што треба да знаете пред да подигнете потрошувачки кредит?

Во денешното едукативно видео на тема ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕШ ПРЕД ДА ПОДИГНЕШ ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ одговараме на најзначајните прашања во врска со потрошувачките кредити:

– Рекламирање на потрошувачки кредити
– Пред-договорни информации
– Кредитна способност на кредитобарател
– Договор за потрошувачки кредит
– Камата и годишна стапка на вкупни трошоци.

Прашања може да се постават на info@afd.mk.

Сподели: