Асоцијација на Финансиски Друштва на Северна Македонија
  • English
  • Македонски
  • Shqip

Интервју со Претседателот на АФД Филип Димитровски за Македонско радио – Радио Скопје

Минатата недела Асоцијацијата на финансиски друштва, претставувана од претседателот Филип Димитровски, говореше за работата на финансиските друштва, интересот на граѓаните, како и понатамошните чекори во секторот.

Преслушајте го интервјуто подолу

Сподели: