Asociacioni i Shërbimeve Financiare i Maqedonisë së Veriut
  • English
  • Македонски
  • Shqip

ASHF dhe KaSiS kanë nënshkruar memorandum bashkpunimi

Me përpjekjet e ndërsjella për të nxitur një marrëdhënie të vazhdueshme, transparente dhe konstruktive me qëllim krijimin e praktikave të mira në bashkëpunim dhe komunikim, sot Asociacion I Shoqërive  Financiare të Maqedonisë Veriore – ASHF dhe Sistemi Ndërkombëtar i Kartave – Casis nënshkruan një Memorandum Bashkëpunimi.

Përmes këtij Memorandumi Bashkëpunimi, të dy palët do të ndërmarrin aktivitete të përbashkëta në fushën e fintech, shërbimeve dixhitale, edukimit financiar të popullsisë, si dhe pjesëmarrje në aktivitete dhe prezantime të përbashkëta.

Pjesë