Asociacioni i Shërbimeve Financiare i Maqedonisë së Veriut
  • English
  • Македонски
  • Shqip

Hulumtimi i Shoqatës së Kompanive Financiare për kompanitë financiare jobankare dhe industria FINTEK për vitin 2020 është tashmë në dispozicion!

Për shkak të interesit të madh, por edhe përpjekjeve të AKF për përmirësimin e vazhdueshëm të tregut të kompanive financiare jobankare, kërkimi tani është i disponueshëm për shkarkim!

Për më shumë informacione dhe shkarkimin e raportit klikoni  KËTU >>>

Nëse dëshironi të merrni vërtetimin në formë native, ju lutemi na shkruani në info@afd.mk

Pjesë