Asociacioni i Shërbimeve Financiare i Maqedonisë së Veriut
  • English
  • Македонски
  • Shqip

(English) 2020 analysis: The financial companies, even under challenging conditions, gave support in overcoming the effects caused by the Covid – crisis, and continue to be open for development of the FinTech industry.

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Anglishte Amerikane dhe Maqedonisht.

Pjesë