Asociacioni i Shërbimeve Financiare i Maqedonisë së Veriut
  • English
  • Македонски
  • Shqip

(English) Close to AFD members: Tigo – interview with Filip Dimitrovski, the director of Tigo Finance

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Anglishte Amerikane dhe Maqedonisht.

Pjesë