Asociacioni i Shërbimeve Financiare i Maqedonisë së Veriut
  • English
  • Македонски
  • Shqip

(English) Interview with Maja Kadievska Vojnovikj, financial expert and former Vice Governor of NBRM: There is a need for a Strategy for development of the FinTech industry in the Republic of North Macedonia

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Anglishte Amerikane dhe Maqedonisht.

Pjesë