Asociacioni i Shërbimeve Financiare i Maqedonisë së Veriut
  • English
  • Македонски
  • Shqip

(English) National strategy for supporting of the FinTech-sector development will pave the way to accelerate the digitalization and the use of the newest technological achievements in finance

Na vjen keq, ky artikull është i disponueshëm vetëm në Anglishte Amerikane dhe Maqedonisht.

Pjesë