Асоцијација на Финансиски Друштва на Северна Македонија
  • English
  • Македонски
  • Shqip

Зачленување во АФД

Асоцијацијата на финансиски друштва е отворена за сите заинтересирани чинители кои делуваат во согласност со начелата на Кодексот на добра пракса и се залагаат за одговорно кредитирање.

Повеќе за придобивките од членството во АФД се достапни ОВДЕ>>>

Прашалник за нови членки 

За повеќе информации, искажување на интерес за членство или прашања, Ве молиме обратете се на info@afd.mk